divendres, 15 de febrer del 2013

Janadesh, people's verdict

Després de l'èxit de la darrera convocatòria, tornem amb una nova proposta que esperem us  agradi tant com aquella, ara amb la inestimable col·laboració dels camarades de Quepo, i amb la presència dels directors del documental, l'Oriol Ampuero i l'Enric Álvarez.

Jandesh és la campanya de lluita no violenta més important des dels temps de Gandhi. Durant 30 dies, 25.000 homes i dones provinents dels sectors més desafavorits de l’Índia recorren a peu els 350 km d’autopista que separen la ciutat de Gwalior de la seu del Parlament, a Delhi. L'objectiu: iniciar una vaga de fam massiva per exigir una redistribució justa de les terres.
Aquests guerrers sense armes pensen que el sacrifici, la disciplina i el sofriment personals són millors eines que els fusells per produir un canvi social. Saben que exposar-se a la violència de l’oponent sense tornar-s’hi comporta grans perills, però que la seva acció té més valor que tones de prèdica.

Davant del coratge mostrat pels caminants, el govern indi, preocupat per mostrar el país com a potència econòmica emergent i epicentre global de la mística, es veurà obligat a respondre...


Us esperem, com sempre amb un plat de pasta, el proper divendres 15 de febrer. A les 21.30h per sopar (reserveu a docsandpasta@gmail.com , s-u-p) i a les 22.30h per veure la pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada